11. desember 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* A Stranger in the House - Shari Lapena
* Sagaen om Ragnarok (Forræderen fra Åsgard) - Line Møllerop

Antall leste sider i forrige uke:

402 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Dukken - Josh Webster

Bøker som leses nå:

* Tårer fra en tapt tid - Brynjulf Haugan & Brian M. Talgo
* My Heart & Other Black Holes - Jasmine Warga
* Atonement - Ian McEwan

  Planlagte bøker denne uken:

* Tårer fra en tapt tid - Brynjulf Haugan & Brian M. Talgo
* My Heart & Other Black Holes - Jasmine Warga
* Atonement - Ian McEwan
* Haunted Hikes - Maren Horjus

Natt til fredag leste jeg ut A Stranger in the House av Shari Lapena. Det var ikke helt det store. Natt til lørdag begynte jeg å lese en ny bok og det var: Sagaen om Ragnarok (Forræderen fra Åsgard) av Line Møllerop. Den ble jeg ferdig med på lørdagskvelden. Natt til søndag begynte jeg på enda en bok og det er:My Heart & Other Black Holes av Jasmine Warga. Skulle tro jeg ikke sover om natta, men fordelen med søvnmangel er at man får lest en del. 😊

Bøkene jeg fremdeles leser i og har lest en stund, er Tårer fra en tapt tid av Brynjulf Haugan og Brian M. Talgo, og Atonement av Ian McEwan. Jeg kom meg videre i begge to i går. Det er fremskritt. Hvis jeg blir ferdig med en av disse nevnte titlene skal jeg begynne på Haunted Hikes av Maren Horjus. Jeg kommer aldri til å vokse fra interessen for det overnaturlige. Det fascinerer. Sånn er det bare.

Ellers er det ikke mye å nevne. Har fem bøker igjen (i skrivende stund) på å nå 100 bøker, og jeg har mine tvil. Har ikke klart det siden 2014, og da leste jeg 102 bøker. Det begynner å bli en stund siden. Har ennå litt tid på meg, og så får det bare bli som det blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar