28. august 2015

Helgelektyre (107)


Djevelens giftering - Vidar Sundstøl
Avslørt - Renée Knight
Det som ikke vokser, er døende - Jesper Weithz

Jeg har ikke fullført en eneste bok så langt denne uka, men det betyr ikke at jeg ikke leser. Jeg leser tross alt hver dag. Tror ikke det går en dag uten at jeg leser noe som helst ...

Jeg skal lese videre i Djevelens giftering av Vidar Sundstøl. Den har jeg kommet veldig langt i så regner med at jeg blir ferdig med den senere i dag. Og jeg har heller ikke mange sidene igjen i Avslørt av Renée Knight. Min utgave er litt annerledes enn det på bilde siden min utgave var et forhåndseksemplar. Og blir det tid til overs skal jeg begynne på Det som ikke vokser, er døende av Jesper Weithz. Flere bøker tror jeg neppe at jeg "rekker" å lese før helga er over, så jeg går ikke tom for lesestoff denne helga heller.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

6 kommentarer:

 1. Ikke lest noen av disse bøkene dessverre. Men skal nok lese videre i The Summer serien og så har jeg lånt flere tegneserier fra biblioteket :D weee
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Har hørt mye om den bokserien av booktuberne, så er spnt på din mening. Den virker interessant! Og kos deg med tegneserier:)

   Slett
 2. Har ikke lest noen av de der. Blir spennede å høre hva du synes. Her er jeg straks ferdig med mitt første leseeksemplar: Forbannet av Tonje Tornes. Ellers er jeg ca halvveis i The lies of Locke Lamora av Scott Lynch så må prøve å komme videre i den selvom jeg egentlig har mest lyst til å begynne på Fool Moon av Jim Butcher.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg med boka Forbannet, håper den er bra. Selv har jeg lest den første boka i sieren av Tonje Tornes, Hulder. Håper du får lest så mye du vil og før du vet ordet av det begynner du på Fool Moon. Kos deg med lesingen og god helg:)

   Slett
 3. Jeg har lest Djevelens giftering, og likte den godt. Avslørt har jeg på listen, men Mere blod snek seg foran i køen til helgens lesning. God helg, håper den blir fin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ofte sånn at noen bøker sniker seg foran andre og vekker leselysten mer:) Noen bøker blir man mer nysgjerrig på enn andre. Sånn er det bare:) Riktig god helg til deg også og kos deg med Nesbø:)

   Slett