13. februar 2015

Helgelektyre(81)

I går begynte jeg så vidt på en ny stuelektyre, som er denne:

 Operasjon sjølvdisiplin - Agnes Ravatn

En humoristisk bok som gjør litt narr av selvhjelpsboksjangeren. Hva jeg syns om den så langt vil jeg selvfølgelig ikke røpe ennå ... Liker å være mystisk og hemmelighetsfull ...

Og natt til torsdag begynte jeg på en ny nattlektyre:

The long hard road out of hell - Marilyn Manson (med Neil Strauss)

Jeg har jo vært fan av bandet Marilyn Manson i flere år, og selv om boka ble utgitt i 1998, er det ikke for sent å lese den. Syns Marilyn Manson er en interessant og fascinerende fyr så tror det blir spennende å lese biografien hans. Har ikke kommet så langt i den ennå fordi jeg begynte på den rett etter at jeg leste ferdig den andre nattlektyren som var Dødspakten av Tom Kristensen.
Og jeg skal presse meg videre i disse bøkene.

 
Good Omens - Terry Pratchett & Neil Gaiman

Too good to be true: The colossal book of Urban Legends - Jan Harold Brunvand

Det har gått litt tregt med de sistnevnte bøkene, men skal tvinge meg til å komme videre i begge. Av og til går ting litt trått. Sånn er det bare.

Har du lest noen av disse bøkene og hva leser du i helga?

Ps: Har lest ferdig Dødspakten av Tom Kristensen og Kaoshjerte av Lise Forfang Grimnes, og skal prøve å få til en anmeldelse av begge bøkene i løpet av helga.

God helg.

2 kommentarer:

  1. Jeg er stor fan av Good Omens, men alle liker ikke alle bøker. Det hadde vært kjedelig det :) Og du har fortsatt Neverwhere til gode :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det spørs om det blir noe Neverwhere på meg. Om jeg orker noe mer Gaiman. Vi får ta det da og se om det blir noe av det:) Må først komme meg gjennom Good omens:)

      Slett