14. februar 2014

Helgelektyre(32)

Boka jeg har lest ut så langt denne uka er:
Livredd - S.J. Bolton
(PS: Jeg har en annen utgave)


Lacey Flint må jobbe som undercover ved et college hvor en rekke unge jenter begår selvmord - ofte brutale selvmord. Hun må prøve å finne likhet mellom disse kvinnene, og etterforske om kvinnene tar selvmord frivillig om det er mer som står bak.

Leste ut denne i går og syns ikke innholdet levde opp til tittelen. Jeg ble i hvert fall ikke livredd:) Men mer om det får dere vite i anmeldelsen. 

Og bøkene jeg skal fortsette å konsentrere meg om/lese i helga er disse: (Orker ikke å beskrive hva bøkene handler om akkurat nå. Vil bare lage en kort og grei helgelektyre-innlegg istedet for detaljerte beskrivelser).


De 500 - Matthew Quirk

Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård
(PS: Jeg har en annen utgave)

Og jeg har planer om å begynne med denne i helga. Jeg har jo mer en nok av tid til overs, så jeg rekker vel å begynne på denne før helga er omme:


Hypnotisøren - Lars Kepler
(PS: Jeg har en annen utgave)


Jeg er vel den eneste i Skandinavia som ikke har lest noe av ekteparet bak navnet: Lars Kepler ennå. Og jeg er spent siden jeg har hørt så mye positivt om bøkene deres og jeg liker krim/thrillere. At et ektepar slår seg sammen til et forfatternavn og skriver en bok sammen er ingen nytt konsept. Visste dere at forfatternavnet Nicci French også består av et ektepar som skriver sammen?

Likevel er jeg spent på denne boka: Hypnotisøren. Bøkene til "Lars Kepler" skal visstnok være svært spennende.

Har du lest noen av disse bøkene og hva skal du lese/gjøre i helga?
God helg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar