Hobbybøker

16. september 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, A Time to Kill av John Grisham, The Travelling Vampire Show av Richard Laymon, A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi og Ragnarok av A.S. Byatt, er fra egen boksamling  
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

The Travelling Vampire Show - Richard Laymon

Antall leste sider:

475 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Klara - Mina Lystad

Bøker som leses nå:

📖The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
📖Den siste festen - Kristine S. Henningsen
📖A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi
📖A Time to Kill - John Grisham
📖Ragnarok - A.S. Byatt

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Jeg finner deg - Harlan Coben
⃞  Hjertepromenaden - Tore André Øyås

Bare en bok ble ferdiglest i forrige uke på grunn av lesetreghet for tiden. I går leste jeg ut The Travelling Vampire Show av Richard Laymon, og det er min fjortende bok av ham. Han var på en måte b-versjonen av Stephen King. Bøkene hans var ikke særlig seriøse, men heller underholdende og vågale. Jeg likte deler av The Travelling Vampire Show, men ikke helt fan av hvordan ting utartet seg mot slutten og diverse partier.

Jeg leser fremdeles The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. Den går det litt tregt med siden det er sakprosa med mye informasjon, men kjeder meg ikke. Den tar bare noe tid siden det er en del bakgrunnshistorier og slikt rundt perioden det skjedde.

Om natta leser jeg Den siste festen av Kristine S. Henningsen som er en blanding av roman og humor. Jeg liker Irma delvis, men er ikke helt begeistret over humoren i boka, men humor i bøker er ofte vanskelig.

Litt av og på leser jeg A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi siden det er en stor bok, og jeg har tid. Liker Henry som er hovedpersonen i boka, men er ikke spesielt begeistra over telepati i horrorsjangeren. Synes ikke det er skremmende, men liker andre aspekter av boka som er interessant å lese om.

I forrige uke begynte det en ny samlesing og denne gang leses det: Ragnarok av A.S. Byatt. En bok jeg ikke har hørt om og en sjanger jeg ikke leser mye av, men noen ganger må man komme seg ut av komfortsonen. For tidlig å si hvordan jeg liker den, da jeg ikke har kommet langt.

I forrige uke kom jeg meg ikke videre i A Time to Kill av John Grisham fordi jeg var så fokusert på The Travelling Vampire Show av Laymon som jeg hadde lest i noen uker. Men får ta det igjen i uka her, for det er ikke det jeg ikke liker A Time to Kill. Jeg liker boka så langt, og Grisham har ikke skuffet ennå.

Siden jeg ikke ble ferdig med noen av hovedbøkene (stuelektyre og nattlektyre), er bøkene på leselista det samme som forrige uke: Jeg finner deg av Harlan Coben og Hjertepromenaden av Tore Andrè Øyås. En thriller og en krim. En veteran og en debutant. Fin kontrast.

Med dette håper jeg at høstværet fortsetter for sommeren har vart uforskammet lenge.🍂🍁🍃☔

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar