Hobbybøker

23. september 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale,A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, A Time to Kill av John Grisham og Ragnarok av A.S. Byatt, er fra egen boksamling

 

 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Kusinen - Klas Ekman

Antall leste sider:

434 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Hvilekraft - Cecilie Ystenes Myhre

Bøker som leses nå:

📖The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
📖Den siste festen - Kristine S. Henningsen
📖A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi
📖A Time to Kill - John Grisham
📖Ragnarok - A.S. Byatt

Planlagte bøker for denne uka:

⃞   Jeg finner deg - Harlan Coben
⃞   Hjertepromenaden - Tore André Øyås

Bar en bok ble ferdiglest i forrige uke også, og mange halvspiste. 👿

Natt til søndag leste jeg ut Kusinen av Klas Ekman som er min andre bok av ham. Bøkene hans er ikke spesielt seriøse, men heller underholdende. Det er psykologiske thrillere blandet med litt satire. Likte Kusinen godt frem til slutten som var åpenbar og følte at epilogen egentlig ikke trengte å være der. Dermed trakk det litt ned, men likevel underholdende. Jeg likte De kapable litt bedre.

Jeg leser fremdeles The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale som jeg har lest i en god del uker. Jeg bruker lang tid på den siden det er sakprosa med mye bakgrunnshistorie og informasjon, så dermed tar det noe tid.

Om natta leser jeg fremdeles Den siste festen av Kristine S. Henningsen. Det er roman med en dose humor, men ofte syns jeg at humor i bøker ikke er morsomt. Godt mulig jeg er en tørrpinne. Det samme med komedier. Det er sjeldent at de er morsomme. Men boka har en interessant handling, og selv om Irma kan være slitsom, liker jeg noen av løsningene hennes.

Jeg har også kommet et godt stykke videre i A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi som jeg leser litt av og på i. Er ikke spesielt interessert i telepatiske evner i horrorsjangeren, men synes at handlingen og andre aspekter i boka er fascinerende og interessant. Det er horror blandet med litt krim.

Jeg leste dessverre ikke i A Time to Kill av John Grisham, for jeg ble opptatt av å lese ut Kusinen. Men selv om jeg ikke åpnet A Time to Kill, betyr det ikke at jeg ikke liker den. Jeg har lest halve boka og liker den godt, til tross for at den er dyster. Men bøkene av Grisham er jo som regel dystre.

Kom meg noen få sider videre i Ragnarok av A.S. Byatt. Fremdeles for tidlig å si hvordan jeg liker den. Så langt har den vært treg, og jeg har ikke lest noe av henne tidligere. Leser den sammen med en annen bokblogger.

De neste bøkene på leselista er det samme som før: Jeg finner deg av Harlan Coben og Hjertepromenaden av Tore André Øyås.

Håper flere bøker blir lest og at jeg kommer meg opp på 500 sider i uka igjen, fordi det er seks uker siden sist. Det er altfor lenge siden.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar