Hobbybøker

2. august 2024

Helgelektyre(654)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Home Before Dark av Riley Sager, A Time to Kill av John Grisham, Enchated Earth av Melpomeni Chatzipanagiotou, Colourmorphia av Kerby Rosanes og Magiske eventyr av Johanna Basford, er fra egen boksamling



 
Home Before Dark - Riley Sager

de der - Joyce Carol Oates

A Time to Kill - John Grisham


Har ikke fullført en eneste bok i uke 31. Bøkene jeg leser i er noe store, og jeg leser tregere på engelsk. Men leser hver dag. Nok unnskyldninger for i dag. 👿


I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:


Home Before Dark av Riley Sager. Thriller/horror utgitt i 2020.

Maggie Holt bodde i noen uker i et hus som ble kjent etter at faren hennes skrev en bok om opplevelsene i huset før de flyktet derfra, noe lokalfolket ikke er helt fan av at faren hennes gjorde. Maggie selv husker nesten ingenting, siden hun var veldig liten da de bodde der. Nå er faren hennes død, og hun har arvet huset. Hun får enten pusse det opp og selge det, eller beholde det. Etter en lunsj med moren sin, er hun overrasket over at hun vil kjøpe huset, selv om moren hennes påsto at hun hatet det. Og hvorfor har Maggie en følelse av at foreldrene hennes har holdt noe skjult for henne de siste tjuefem årene?


de der av Joyce Carol Oates. Roman utgitt på norsk i 2024.

Man følger Lorettas frykt og hennes flykt etter å starte et nytt liv, og oppdrar barna Maureen og Jules. Man følger med på deres oppvekst og hvor forskjellige de er. Marureen er veslevoksen, tar ansvar og likevel klarer hun å rote seg opp i problemer, mens broren hennes Jules har alltid vært sjarmerende. Til tross for at han er smårebelsk og sprø etter damer. Det er en slags generasjonsroman hvor man blir kjent med denne lille familien gjennom godt og vondt. Som prøver å reise seg fra harde kår.

 

A Time to Kill av John Grisham. Advokatthriller utgitt i 1989.

En far er sint fordi hans tiår gamle datter ble utsatt for en grov hendelse som to menn utsatte henne for og han er nå ute etter hevn. Etter en høring, hinter han til advokat Jake Brigance, at han kanskje kommer til å gjøre noe med saken selv, noe Jake fraråder ham til å høre. Men vil faren hennes høre på Jake?

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivet er fra denne boka:


 
Enchanted Earth - Melpomeni  Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 
 

Motivet er fra denne boka:

 

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 

Motivet er fra denne boka:

 
Magiske eventyr - Johanna Basford

 

God helg.

Ukas låt: The Equaliser (Not Alone) - The Midnight (noen kjenner den kanskje igjen fra Terrifier 2?)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar