Hobbybøker

5. august 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Home Before Dark av Riley Sager, A Time to Kill av John Grisham, A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi og The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, er fra egen boksamling

 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

❌ Ingen

Antall leste sider:

531 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen, men har noen halvferdige hvis det teller?

Bøker som leses nå:

📖Home Before Dark - Riley Sager
📖de der - Joyce Carol Oates
📖A Child Alone with Strangers - Philip Francassi
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Mørkefall - Sven G. Simonsen
⃞   The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale

Til tross for en del leste sider i forrige uke, ble jeg ikke ferdig med noen bøker. Det er ikke ofte det skjer, men av og til. De fleste bøkene jeg leser er store, og jeg leser tregere på engelsk. Så det får ta den tiden det tar, for jeg har det ikke travelt. 👿

Jeg leser fremdeles Home Before Dark av Riley Sager som er en blanding av thriller og horror. Den er stemningsfull, men noe treg. Jeg liker den, selv om det ikke er en av hans beste.

Om natta leser jeg fremdeles mursteinen de der av Joyce Carol Oates, og den fenger ikke i det hele tatt. Har likt mange bøker av henne så langt, men ikke denne. Den er mer karakterdrevet enn plotdrevet, og det er veldig mye om intimitet, tanker og følelser. Syns ikke det er så spennende å lese om. Men blir heldigvis ferdig med den i denne uka da jeg har under hundre sider igjen.

Jeg tok noen dager pause fra A Child Alone with Strangers av Philip Francassi. Jeg liker den, men ville komme meg videre i noen andre bøker først, og gjenoppta den i uka her. Det er ikke skremmende horror, men heller småfascinernede horror. Det har ikke skjedd så mye hittil.

Leste dog vider i A Tim to Kill av John Grisham som er første bok i en trilogi. Har kommet nesten halvveis i boka. Selv om jeg liker den dystre handlingen, tar den noe tid da skriften er veldig liten og bokcoveret er noe stivt, så man må ha brytekamp hver gang man leser i den. Ikke spesielt praktisk.

De neste bøkene på leselista, er de samme som i forrige uke siden jeg ikke ble ferdig med Home Before Dark eller de der. De neste bøkene på leselista er Mørkefall av Sven G. Simonsen som kom ut i sommer, og The Haunting of Alma Fieldning av Kate Summerscale, som er horror som ble utgitt i 2020.

Litt blanding av sjangere i denne uka også, gjerne av det mørke slaget. Håper på mer aktivitet med anmeldelser i denne uka og månedens bokanbefaling er heller ikke glemt.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar