20. mai 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Friends Like These av Kimberly McCreight, A Time to Kill av John Grisham og The Silent Companions av Laura Purcell, er fra egen boksamling
  
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Klara - Mina Lystad

Antall leste sider:

611 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen ...

Bøker som leses nå:

📖Beistet - Johannes Kaasa
📖Løvinnen - Sven Petter Næss
📖Friends Like These - Kimberly McCreight
📖A Time to Kill - John Grisham
📖The Silent Companions - Laura Purcell

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Den brutale sannheten - Louise Penny
⃞   Spøkelset, jenta og navnet som forsvant - Reece Carter

Målene for forrige uke var å lese ferdig Beistet av Johannes Kaasa, kanskje Løvinnen av Sven Petter Næss, og komme meg videre i A Time to Kill av John Grisham. Ingen av målene ble oppnådd, så ikke noe mer å si om den saken ... Har slitt med dårlig leselyst de siste to månedene, men leser hver dag. Det går bare litt trått, si. 👿

Men ble i det minste ferdig med en bok. Leste ut Klara av Mina Lystad i går kveld, som er horror med overnaturlige elementer for unge lesere. Som voksen leser, ble den kanskje noe typisk og forutsigbar, men den var likevel underholdende.

Evighetsboka Beistet av Johannes Kaasa, ble jeg altså ikke ferdig med i forrige uke heller. Jeg liker ideén, men ikke helt fan av utførelsen og heller ikke språket. Så den er noe tungtrødd på grunn av det.

Om natta leser jeg Løvinnen av Sven Petter Næss som jeg liker litt bedre. Det er en typisk Harinder Singh krim, litt hverdagslig og Singh som ikke alltid er like populær.

Jeg har også lest videre i Friends Like These av Kimberly McCreight, og er fremdeles usikker på hvordan jeg liker den. Boka er både litt ær og underholdende. Vanskelig å si ...

Har dog ikke kommet meg videre i A Time to Kill av John Grisham. Som sagt, ikke noe galt med boka, men selve bokformatet som er smalt og stivt, så det er en brytekamp hver gang man skal lese i den. Så derfor jeg får noe lesevegring av den. Ikke Grisham sin skyld, for liker som regel bøkene hans. Leste i den for to uker siden, så det er ikke så lenge siden sist.

Leste videre i The Silent Companions av Laura Purcell som jeg har kommet et godt stykke i. Syns handlingen er spesiell og smådyster, så kjeder meg ikke. Det er min andre bok av Purcell.

De neste bøkene på leselista er de samme som før: Den brutale sannheten av Louise Penny som blir min første bok av henne, og Spøkelset, jenta og navnet som forsvant av Reece Carter, som er en debutbok. Liker å lese både kjente, ukjente og nye forfattere. Er ikke så nøye.

Mål for denne uka er å lese ut de siste sidene i Beistet av Johannes Kaasa, Friends Like These av Kimberly McCreight, og endelig komme meg videre i A Time to Kill av John Grisham.

Ellers håper jeg det blir en mer produktiv uke enn det var i forrige uke. Tok ikke fri på grunn av helligdager, for det bryr jeg meg fint lite om. Hadde bare en lazy uke. Da er det bedre å logge av, istedet for å produsere noe man ikke blir fornøyd med. Det blir mer aktivitet i denne uka, forhåpentligvis.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar