10. juli 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires av Grady Hendrix Fairy Tale av Stephen King og The Pallbearers Club av Paul Tremblay, er fra egen boksamling

 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

❌ Ingen. En mislykket uke.

Antall leste sider:

460 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

❌ Ingen.

Bøker som leses nå:

📖 The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires - Grady Hendrix
📖 Begravet - Sharon Bolton
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖 Skriften i vannet - John Ajvide Lindqvist

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Kjølvann - Sam Lloyd
⃞   The Pallbearers Club - Paul Tremblay

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires av Grady Hendrix, og Skriften i vannet av John Ajvide Lindqvist. Men som man ser lengre opp i innlegget, leste jeg ikke ferdig noen bøker i forrige uke. Så det har vært en off uke. Med off så mener jeg kke at jeg har hatt fri, med off mener jeg at ting har gått litt tregere med skrivingen og lesingen. Det var ingen samarbeidsvillig uke.

The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires
av Grady Hendrix er en underholdende bok. Det er ikke alvorlig horror og det er heller ingen grøsserkomedie, men har en fin grense. Det er en slags blanding av Desperate Housewives og en voksen versjon av Fright Night. Det er lenge siden jeg har lest en vampyrbok, og kjenner det var på tide, for kjeder meg ikke med denne. Liker at karakterene er litt underholdende og at sprø ting skjer underveis.

Om natta leser jeg Begravet av Sharon Bolton og jeg har lest noen bøker av henne før. Selv om dette er en bok på nesten seks hundre sider, er den veldig lettlest. Det er få sider i hver kapittel og man blir kjent med to kvinner. Så man får to kvinnelige perspektiver og det i omtent annenhver kapittel. Handlingen er noe rolig ennå, men jeg er interessert i fortsettelsen.

Aftentid og morgengry av Ken Follett og Fairy Tale av Stephen King, er to bøker jeg leser som avveksling og med det mener jeg at det er bøker jeg leser når jeg vil i. Skal ta igjen Fairy Tale i denne uka siden jeg har som mål å prøve og bli ferdig med den før juli er over. Jeg har brukt en del måneder på den. Aftentid og morgengry skal jeg prøve å avslutte innen august.

Men har lest et godt stykke i Skriften i vannet av John Ajvide Lindqvist som er første bok i Blodstormen. Han er kjent for sine horror bøker, men denne gang skriver han krim. Jeg er nok en av de få som ikke likte La den rette komme inn, selv om også er vampyrbok, men likte Håndtering av udøde og Menneskehavn bedre. Morsomt at han prøver seg på en ny sjanger, og jeg liker boka så langt, selv om den ikke er troverdig.

De neste bøkene på leselsita er de samme som forrige uke, og det er: Kjølvann av Sam Lloyd, og The Pallbearers Club av Paul Tremblay. Begge har jeg lest noe av før, så det blir ikke ukjent terreng denne gang. 

Mål for denne uka er å bli ferdig med The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires og Skriften i vannet siden jeg ikke ble ferdig forrige uke, og kanskje Begravet også, hvis jeg er effektiv.

Værmeldingen lovet meg mye regn og lyn i dag, i stedet ble det bare litt regn og torden i det fjerne. Men tror sjelden på værmeldinger. Er bare lei av sommer. Det er ikke min årstid.😈

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar