5. juni 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Coffin Path av Katherine Clements, My Lovely Wife av Samantha Downing, The House at the End of the World av Dean Koontz ,Fairy Tale av Stephen King og Kommer alltid tilbake av Christina Erikson,
er fra egen boksamling

 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

❌ Ingen

Antall leste sider:

473 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

✎  The House at the End of the World - Dean Koontz

Bøker som leses nå:

📖 The Coffin Path - Katherine Clements
📖 My Lovely Wife - Samantha Downing
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖 En fremmed banker på din dør - Håkan Nesser

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Kommer alltid tilbake - Christina Erikson
⃞   Kallmyren - Liza Marklund

En uke uten å ha lest ferdig en eneste bok. Det har skjedd en gang før i år, men heldigvis ikke ofte. Noe ironisk nå som leselysten er kommet tilbake. Målene for forrige uke var å lese ferdig The Coffin Path av Katherine Clements, My Lovely Wife av Samantha Downing, og kanskje En fremmed banker på din dør av Håkan Nesser. Som man ser ble det ikke gjort, selv om jeg leser hver dag, også når jeg har dårlig leselyst.

Men er i hvert fall ordentlig i gang med lesingen igjen. The Coffin Path av Katherine Clements har jeg ikke mye igjen av. Det er ikke mye horror, men noe. Det er gotisk horror og de er gjerne litt sakte. Men liker bøker som går litt sakte, og det trenger ikke å være horrorscener i hver eneste kapittel. Liker fortellerstemmen og at handlingen skjer i et annet århundre.

My Lovely Wife
av Samantha Downing er en thriller jeg har hørt mye om. Jeg liker den, men er ikke så begeistret som mange andre er. Jeg liker konseptet, men blir ikke helt revet med av fortellerstemmen eller oppgbygningen. Synes det er en helt grei thriller med et spesielt konsept.

Aftentid og morgengry av Ken Follet og Fairy Tale av Stephen King leste jeg ikke videre i da jeg prøvde å bli ferdig med noen bøker, selv om det ikke hjalp, men nevner igjen at disse to bøkene er bøker jeg leser når jeg vil i.

Jeg leste videre i En fremmed banker på din dør av Håkan Nesser. Jeg liker den, men er ikke helt fan av noveller når det gjelder krim, da foretrekker jeg "hele" bøker. Er ennå ikke ferdig med den første av tre noveller. Nesser skriver som vanlig godt, men det er ingen ny favoritt av ham.

De neste bøkene på lista er de samme bøkene som har vært på leselista de siste to-tre ukene. Det er Kommer alltid tilbake av Christina Eriksson og Polarsirkelen av Liza Marklund. Har lest noen bøker av Marklund, men ingen av Erikson.

Får prøve å sette noen mål denne gang også, selv om det går opp og ned med dem: Å bli ferdig med The Coffin Path av Katherine Clements og My Lovely Wife av Samantha Downing. Noen realistiske mål denne gang. Håper å bli ferdig med noen bøker med tanke på at jeg ikke har lest ut noen siden 28.mai.😈👀👀

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar