24. mars 2023

Helgelektyre(583)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Toll House av Carly Reagon, Havets hemmeligheter av Lina Ekstrand, Rooms of Wonder av Johanna Basford og Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson, 
er fra egen boksamling
 


Profeten og idioten - Jonas Jonasson

Alt han sa - Lise Marie Johansson

The Toll House - Carly Reagon


Natt til onsdag leste jeg ut denne:


 
Anomalien - Hervé Le Tellier
 
En gruppe menneker lander og må oppholde seg i en hangar. De må gjennom en del spørreundersøkelser og andre ting. Grunnen er at et fly dupliserte under en storm. Dette er en roman med noen science fiction elementer som stiller noen interessante spørsmål, og kommer med noen fascinerende teorier om hva som kan ha skjedd.
 
 
Andre bøker har jeg ikke blitt ferdig med før helga, og skal lese videre i disse:
 
 
Profeten og idioten av Jonas Jonasson. Humor utgitt på norsk i 2023.
Johan møter Petra under en tilfeldighet. Da broren hans velger å selge leiligheten deres og flytte, kjøper han Johan en bobil, selv om Johan ikke kan kjøre. Da Johan legger i vei, møter han på dommedagsprofeten Petra som er i ferd med å ta sitt eget liv, men velger å utsette det siden Johan kom i veien. De legger i vei på en ferd siden det ikke er mange dager til til jorden kollapser, og på ferden møter de noen andre, og de overbeviser at Johan har blitt bedratt av broren sin på mange måter. De håper på å overtale ham til å oppsøke broren hans for å ta hevn.
 

Alt han sa av Lise Marie Johanssen. Roman utgitt i 2023.
En kvinne tar seg en liten ferie alene for å komme seg unna et tankekjør. Hun prøvd å gi ekteskapet et forsøk til, men Bjørn har blitt sammen med en yngre dame. Under fereien møter hun nederlenderen Leon som også nylig har opplevd sorg, fordi han har mistet samboeren sin. Vil det bli de to, eller blir det bare en ferie greie?
 

The Toll House av Carly Reagon. Horror utgitt i 2022.
Kelda og sønnen Dylan flytter til et helt nytt sted og i inn i et gammelt hus. Det tar tid å venne seg til nye steder. Huset var tidligere toll house, og med gamle bygg følger det mye historie og fremmde lyder. Men alt forandrer seg da Kelda tilfeldigvis finner en slags dødsmaske. De fremmede lydene blir mer intense, og Dylan hevder å se en fremmed kvinne i huset. Er huset virkelig hjemsøkt, eller er det bare fantasien som spiller dem et puss?


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivene er fra denne boka:


 
Havets hemmeligheter - Lina Ekstrand
 
 

 

Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka: 

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 
God helg.
 
Ukas låt:  The Beginning - Miseria Cantare

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar