8. oktober 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Tante Ulrikkes vei - Zeshan Shakar

   Antall leste sider i forrige uke:

  336 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Dødsdømt - Sharon Bolton

Bøker som leses nå:

* Formørkelsen - Karin Fossum
* The Mothman Prophecies - John A. Keel
    * Really Easy Piano Disney Hits (20 Disney Favourites)
    * Last Time I Lied - Riley Sager
 
Planlagte bøker denne uken:

* Formørkelsen - Karin Fossum
* The Mothman Prophecies - John A. Keel
    * Really Easy Piano Disney Hits (20 Disney Favourites)
    Last Time I Lied - Riley Sager 
* You May Now Kill the Bride (Return to Fear Street, 1) - R.L. Stine
 * Kinderwhore - Maria Kjos Fonn

I forrige uke ble jeg ferdig med bare en bok. Jeg leste ferdigTante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar på onsdagskvelden. Skjønner hvorfor den er så populær og den har et viktig budskap, for all del, men følte ikke at det var boka for meg av en eller annen grunn. Jeg ble dessverre ikke like heftig og begeistret ...

Jeg leser fremdeles i Formørkelsen som er Karin Fossums nyeste med Konrad Sejer. Karin Fossum er en av mine favoritt krimforfattere. Synes hun beskriver mennesker, i hvert fall outsidere veldig godt, men synes konseptene hennes har vært litt platte i det siste. Begynner hun å miste gnisten? Jeg håper ikke det. Jeg liker fremdeles etterforskeren Konrad Sejer som er en svært balansert fyr. Han ser på folk som mennesker i enhver situasjon, også ofre. Han behandler ikke noen annerledes, noe jeg har sansen for.

Jeg leser også fremdelesThe Mothman Prophecies av John A. Keel som jeg har lest en stund i. Jeg bruker litt tid på den, fordi det er en noe underlig sakprosa, og det er mye opplysninger på en gang. Så man trenger litt tid til å fordøye mens man leser. Sånn er det noen ganger.

Kommer også til å lese videre i Last Time I Lied av Riley Sager, som jeg såvidt har begynt på. Den ble litt nedprioritert av andre bøker i forrige uke, dessverre. 

Usikker på om jeg blir ferdig medThe Mothman Prophecies eller Formørkelsen først, siden jeg ikke har mange sider igjen i noen av de. Da blir neste bok ut; You May Now Kill the Bride av R.L. Stine, som er første bok i ungdomsserien Return to Fear Street. R.L. Stine var en av barndomsheltene mine før Stephen King tok over tronen. R.L. Stine produserte Grøsserne (Goosebumps) serien som jeg ble stor fan av, og som økte leselysten min i stor grad. Så å lese bøker av R.L. Stine er bare nostalgisk.

Blir det tid til overs utover uka, skal jeg begynne å lese Kinderwhore av Maria Kjos Fonn. Den virker litt mørk, men jeg liker mørke saker. 😊Blir det anledning, kommer jeg kanskje til å legge ved en bok til ved siden av enten tegneseriebok eller barnebok siden det ikke ble noe av det i forrige uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar