11. mai 2018

Helgelektyre(244)


Psycho - Robert Bloch
I de beste sirkler - Lene Lauritsen Kjølner 
Good Morning, Midnight - Lily Brooks-Dalton


Darker Than Night - John Lutz

Natt til onsdag leste jeg ut Darker Than Night av John Lutz. Den brukte jeg litt over to uker på å lese fredig, og siden jeg leser tregere på engelsk og selv om jeg foretrekker på engelsk, må man regne med å bruke litt ekstra tid. Den likte jeg veldig godt. Jeg har lest en bok av ham før tidligere i år og det var Single White Female. Den er frittstående psykologisk thriller, mens Darker Than Night er første bok i Frank Quinn serien, og andre bok i samme serie er allerede bestilt og den heter In for the Kill.

Etter å ha lest de siste sidene i Darker Than Night rakk jeg så vidt å begynne på en ny bok før natta var over og det var; I de beste sirkler av Lene Lauritsen Kjølner.

Høydeskrekk - Michelle Paver

Onsdagskvelden leste jeg ut Høydeskrekk av Michelle Paver. Den brukte jeg ikke lange tiden på og likte den også veldig godt.

Samme kveld som jeg leste ut Høydeskrekk, begynte jeg på en ny bok og da begynte jeg på denne boka;. Psycho av Robert Bloch som jeg skal lese videre i. Jeg har sett klassikeren mange ganger, men aldri lest boka, så det er kanskje på tide? Foretrekker å lese boka først og se filmatiseringen senere, men da jeg så Psycho for første gang var jeg veldig ung. Jeg var veldig ung da jeg begynte å se skrekkfilmer. Jeg leste mye i den perioden også, jeg har alltid lest mye, men ikke akkurat klassikere. Men bedre sent enn aldri ...

Og jeg skal fortsette samlesingen av Good Morning, Midnight av Lily Brooks-Dalton. Usikker på om det blir flere bøker i helga. Man kan ikke gape over for mye, men vi får se. 😊 Jeg liker å ha noe planlagt og noe tilfeldig. Foretrekker å ha det meste planlagt, da, om jeg skal være helt ærlig.

Jeg har fått fargelagt litt i denne uka også og ble ferdig med et motiv som jeg begynte på for omtrent to uker siden.


Noen nærbilder siden det er så smått og vanskelig å ta bilde med sol i alle vinduene:

Motivet er fra denne fargeleggingsboka:

Den hemmelige hagen - Johanna Basford

Siden jeg har fargelagt i Den hemmelige hagen av Johanna Basford i det siste, og siden jeg liker variasjon, tenkte jeg det var på tide å fargelegge litt en annen fargeleggingsbok fra samlingen. Denne gang velger å ta frem denne fargeleggingsboka igjen:

Mythomorphia - Kerby Rosanes

Og jeg har så vidt begynt på dette motivet. 
(Måtte dele bilde i to siden det er så mange små detaljer, og det er nesten umulig å få med seg hele motivet siden boka er så bred).

Beklager at dette innlegget ble så mye om fargelegging, men det er det jeg driver med. Det er lesing, fargelegging og gaming (Pc/Nintendo 3DS) det går i, for jeg har ikke så veldig mange andre hobbyer. Så da blir det sånn. 😊


Bilde hentet fra google.

Tidligere i denne uka dukket denne skjønnheten opp i postkassa. De har ikke gitt ut noe siden 2010 og jeg trodde nesten de hadde splittet opp, men ventetiden var vel verdt det, for har hørt på den hele tiden siden. Dimmu Borgir og black metal er balsam for sjela, hvis jeg i det hele tatt har noen sjel, da. 😀

God helg.

Ukas låt: Council of Wolves and Snakes - Dimmu Borgir6 kommentarer:

 1. Her var det mye skummel og uhyggelig lesing. Jeg visste faktisk ikke at Psycho egentlig var en bok. Er faktisk ikke sikker på om jeg har sett klassikeren, for jeg tror jeg kun har sett deler/klipp fra filmen.
  Kos deg med lesingen!
  - MVH Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Filmen er verdt å sjekke ut og boka er nesten umulig å lese uten å høre fiolinmusikken fra filmen. =)

   Takk, og i lige måde!=)

   Slett
 2. Dimmu lever fortsatt? Wow, nice! Ikke de jeg har lyttet til mest her i livet, men av og til er det rett og slett perfekt musikk.

  Herlig at Høydeskrekk falt i smak. - Gleder meg til omtale :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja, ingen over, ingen ved siden. Hører på mye variert musikk og band, men det er vel de jeg har hørt mest på sammenlagt og er og blir et favorittband. =) Noen ting forandrer seg aldri. =)

   Ja, likte atmosfæren i Høydeskrekk veldig godt så den boka falt i smak og jeg har lyst til å lese mer av Michelle Paver. Skal prøve å få til en anmeldelse av den i slutten av neste uke for må skrive noen andre først. Så det blir. =)

   Slett
 3. Ha en fin leseweekend!Nydelig cover på din utgave av Good Morning, Midnight! Den hemmelige hagen har jeg likt å fargelegge i, men har også andre fargeleggingsbøker og dermed ikke rukket over så mye ennå. Har du sett at det er en egen gruppe på fb for fargelegging i Basford sine bøker? Veldig artig å se andre sine :)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og i lige måde. =) Har flere fargeleggingsbøker jeg også, så det er digg å bytte litt på underveis. Visste ikke at det fantes egen gruppe på fb for Basford sine bøker, men andre fargeleggingsbøker også er det en god del fargeleggingsbøker på youtube også. Nesten like fascinerende å se andre fargelegge som å fargelegge selv. =)

   Slett