21. mai 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Psycho - Robert Bloch
* I de beste sirkler - Lene Lauritsen Kjølner
* Magdalenahuset - Rita Aslesen

Antall leste sider i forrige uke:

  635 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! - Emma Therese Hansen & Tora Marie Norberg
Høydeskrekk - Michelle Paver

 Bøker som leses nå:

* Doll House - John Hunt
* Dødevaskeren - Sara Omar
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
* Good Morning, Midnight - Lily Brooks-Dalton  

Planlagte bøker denne uken:

* Doll House - John Hunt
* Dødevaskeren - Sara Omar
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
* Good Morning, Midnight - Lily Brooks-Dalton
* Lykkelige mennesker har ikke bikkje - Martine Johansen
  
Lørdagen gikk med til kongelig bryllup. Er ingen fan av monarki og bryllup er heller ingen kategori for meg, men siden jeg har sett de andre kongelige bryllupene tidligere, har det mer eller mindre blitt en tradisjon, så måtte få med meg Harry og Meghan sitt også. Har ikke en gang sett Tv-serien Suits, så for meg var hun en ukjent skuespillerinne. Hadde ikke hørt om henne før hun møtte Harry.

 Det ble lest litt i forrige uke også de andre dagene. Jeg ble ferdig med både Psycho av Robert Bloch, I de beste sirkler av Lene Lauritsen Kjølner, og trodde ikke jeg ville rekke det, men ble ferdig med Magdalenahuset av Rita Aslesen også. Dødevaskeren av Sara Omar trenger jeg litt mer tid på siden det er tungt innhold. 

Psycho ble jeg ferdig med på tirsdag, I de beste sirkler leste jeg ut natt til onsdag og Magdalenahuset ble ferdiglest i går kveld. I går kveld rakk jeg å lese noen sider i Doll House av John Hunt før det ble midnatt, og jeg skal lese videre i Dødevaskeren av Sara Omar. Jeg skal også lese videre i Good Morning, Midnight av Lily Brooks-Dalton.

Neste bok på lista blir Lykkelige mennesker har ikke bikkje av Martine Johansen. Har et håp om å begynne på en bok til før uka er over, og i så fall blir det Den du vil jeg skal være av Mindy Mejia  Det blir vel rikelig med tid til å lese fremover siden det er agurktid. Ser ikke så veldig mye på TV til vanlig heller, men nå er det stort sett repriser fra tidligere på året, og det er jo kjedelig. Orker ikke å se repriser, så da leser jeg eller gjør andre ting i stedet. Det har heller ingenting å si om at NRK streiker for NRK er kanalene jeg ser aller minst på. Lesing er heller ikke det verste man kan gjøre. 😀

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar