24. juli 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

Ingen. 

Antall leste sider i forrige uke:

  493 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Skinnet bedrar - Agnes Lovise Matre
In a Dark, Dark Wood - Ruth Ware 

Bøker som leses nå:

* Bjørnstad - Fredrik Backman
* Pig Island - Mo Hayder
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King  

Planlagte bøker denne uken:

* Bjørnstad - Fredrik Backman
* Pig Island - Mo Hayder
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King  
* Not Without My Daughter - Betty Mahmoody

I forrige uke ble jeg ikke ferdig med en eneste bok. Det gjør ikke noe fordi ingen uker er like, og jeg liker å kose meg med bøkene istedet for å styrtlese dem. Siden bøkene jeg leser i nå er litt store, er det naturlig at man trenger mer  tid.

For litt over en uke siden begynte jeg på Bjørnstad av Fredrik Backman som jeg er godt i gang med. Boka minner meg litt på Tv-serien Friday Night Lights. I Friday Night Lights er det amerikansk fotball som gjelder, men i Bjørnstad er det hockey. Likevel minner persongalleriet, og konfliktene på og utenfor banen meg litt om Friday Night Lights. Boka har litt av den samme tonen som den Tv-serien.

Pig Island har jeg også lest i en ukes tid. Den trengte jeg litt tid på å komme meg inn i fordi ikke alle bøker er like lett å leve seg inn i med det første bestandig. Noen bøker trenger mer tid på det enn andre til å komme ordentlig i gang, men har nå funnet flyten i Pig Island.

Jeg skal også lese videre iThe Dark Tower av Stephen King, selvfølgelig, og hvis jeg blir ferdig med Bjørnstad eller Pig Island skal jeg begynne på Not Without My Daughter av Betty Mahmoody.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar