20. mars 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* James Franco spytter når han snakker - Erik Eikehaug
Pondus (15 Tenner i En Pose) - Frode Øverli
Levende og døde - Han Kang

Antall leste sider i forrige uke:

  457 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

På overflaten flyter vannliljene - Frode Eie Larsen
Melodien lever videre - Mary Higgins Clark
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
 * Saturday - Ian McEwan
 * Med kaldt blod - Truman Capote    

Planlagte bøker denne uken:

På overflaten flyter vannliljene - Frode Eie Larsen
Melodien lever videre - Mary Higgins Clark
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
 * Saturday - Ian McEwan
 * Med kaldt blod - Truman Capote
 * Annabelle - Ruby Jean Jensen

Forrige lørdag ble jeg ferdig med Levende og døde av Han Kang. Det var en kort bok som jeg brukte lang tid på for den engasjerte ikke så veldig. Alvorlig tema, men følte jeg ikke kom nært nok innpå karakterene. Men mer om hva jeg synes om boka i en anmeldelse senere. Samme dag som jeg ble ferdig med Levende og døde, begynte jeg å lese På overflaten flyter vannliljene av Frode Eie Larsen. Den har jeg ikke kommet så langt i for jeg leser mest om natta enn på dagtid og på dagtid i det siste, har det vært veldig mye samlesing, så prøver å lese i alle bøkene jeg har begynt på. Men samlesing er både interessant og koselig, noe jeg gjerne vil fortsette med.

Jeg skal fortsette med Melodien lever videre av Mary Higgins Clark. Tror nok at jeg blir ferdig med den i natt da det ikke er mange sider igjen, og da skal jeg begynne å lese Annabelle av Ruby Jean Jensen.

Jeg skal også lese videre i Necronomicon av H.P. Lovecraft. Den har det gåttt tregt med. Ikke fordi at jeg ikke liker den. Det gjør jeg. Skal komme meg videre i den denne uka da den har kommet litt i skyggen av de andre bøkene, dessverre. Det fortjener den ikke.

Saturday av Ian McEwan og Med kaldt blod av Truman Capote skal jeg også lese videre i. Litt mange bøker å forholde seg til for tiden, så jeg får være flink til å prioritere.

Bestilte et nytt Pc-spill i forrige uke,The Sims 4 (Vampyrer), så har spilt en del av det i helga. The sims spillene har jeg spilt helt siden de kom ut i 2000. Det er sprøtt å tenke på. Jeg spiller mange andre Pc-spill også, blant annet mysteriespill/gåtespill og actionspill. På Nintendo3DS går det mest i Super Mario, og Donkey Kong. Noen guilty pleasures må man jo ha og skjønner godt hvorfor det finnes så mange gamere. Det er morsomt.

Ps: Neste bok i The Dark Tower serien blir satt litt på vent siden hun jeg samleser den med, vi samleser også Saturday av Ian McEwan og vi vil gjerne bli ferdig med den først.

2 kommentarer:

  1. Kos deg med "Vannliljene" :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, Frode, og beklager for sent svar fra meg :) Hyggelig å se deg her :)

      Slett