6. februar 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Dødens øyne - Bari Wood 

Antall leste sider i forrige uke:

479 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

* Every Last One - Anna Quindlen
Kvinnen ved jordas kant - Gunhild Haugnes
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
 * 11.22.63 - Stephen King
* The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King 

 Planlagte bøker denne uken:

Every Last One - Anna Quindlen
Kvinnen ved jordas kant - Gunhild Haugnes
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* 11.22.63 - Stephen King
  * The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King 

I natt var det Super Bowl og det måtte jeg selvfølgelig få med meg siden jeg har sett det i mange år. Det har jeg fulgt med på helt fra ungdomsskoletiden. Liker hvordan de hauser opp finalen i amerikansk fotball og amerikansk fotball i seg selv er veldig spennende. Det er ikke bare på grunn av forestillingen jeg ser på, den berømte halvtimen da utvalgte artister og band får opptre. Litt skuffende utvalg i år da den utvalgte var Lady Gaga og jeg er dessverre ikke fan av musikken hennes. Favorittlaget mitt New England Patriots endte heldgivs opp med seier. Det så lenge mørkt ut da Atlanta Falcons lenge hadde overtaktet, men heldigvis snudde det seg. Sist gang New England Patriots vant var i 2015.

Men nok om Super Bowl:) Natt til søndag leste jeg ut Dødens øyne av Bari Wood, som er en nyutgivelse fra Casino Grøsser serien som nå er omdøpt til Hjemsøkt der forskjellige grøsserforfattere bidrar med enkeltstående bøker, så det er bra at serien blir utgitt på nytt igjen. Er usikker på om hele serien blir utgitt på ny igjen, men håper virkelig det.

Og jeg har kommet videre i Every Last One av Anna Quindlen. Den ble litt nedprioritert en stund da jeg leste Pretty Girls av Karin Slaughter en tid tilbake, men nå har jeg tatt opp tråden igjen, og skal fortsette med den.

Samme natt som jeg ble ferdig med Dødens øyne, begynte jeg så vidt på en ny bok; Kvinnen ved jordas kant av Gunhild Haugnes.

I forrige uke leste jeg også videre i Necronomicon av H.P. Lovecraft og 11.22.63 av Stephen King. De leser jeg av og på siden de er såpass store og det gjør meg ikke noe.

Og i går kveld begynte jeg på Wolves of the Calla, som er bok fem iThe Dark Tower av Stephen King. Etter at både jeg og en annen bokblogger som jeg leser denne serien med la ut anmeldelse av forrige bok i serien på hver vår blogg i går, ble vi veldig gira på å begynne på bok fem allerede samme dag, og da ble det slik:) Sånn er det når vi er like ivrige:)

2 kommentarer:

 1. Jeg hadde faktisk ikke fått med meg at det var tid for SuperBowl før jeg så reklame for det i går kveld. Har det vært ekstra lite fokus på det i år, eller er det bare jeg som er skremmende sløv?

  Ønsker deg en fortreffelig uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, du er slett ikke sløv, og synes at Super Bowl ble dårlig reklamert i år. Det ble nesten ikke nevnt. Jeg visste fra før av at det er hver februar og tror at det er alltid første søndag i februar om jeg ikke tar feil og undersøkte på nettet om det nærmet seg snart for jeg ville ikke gå glipp av det. De reklamerer så for mye annet, men nesten ikke noe om Super Bowl:/

   Tusen takk, og i lige måde:)

   Slett