23. mai 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Fortielsen - Jørgen Jæger
Arkitektens læregutt - Elif Shafak
  
Antall leste sider i forrige uke:

628 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Fordi overlevelse ikke er nok - Emily St. John Mandel
Fortielsen - Jørgen Jæger
Familieforbannelsen - Gareth P. Jones

Bøker som leses nå:

En del av meg - Maren Engelschiøn (roman/ungdom)
Into Thin Air (A Personal Account of the Everest Disaster) - Jon Krakauer (overlevelse, memoar/voksen)  

Planlagte bøker denne uken:

Søndag 15. mai begynte jeg på Fortielsen av Jørgen Jæger, og leste den ut 17.mai. Jeg leste videre i Arkitektens læregutt av Elif Shafak som jeg hadde brukt noen uker på.  Det gjorde ikke noe for jeg likte boka og jeg har alltid lest historisk fiksjon tregere enn andre sjangere. Men noen bøker må man bare bruke ekstra tid på. Har ikke noe i mot det. Jeg leste den ut torsdagskvelden og rett etterpå begynte jeg på En del av meg av Maren Engelschiøn. Den skal jeg fortsette med og skal også fortsette med Into Thin Air (A Personal Account of the Everest Disaster) av Jon Krakauer. Hvis jeg blir ferdig med enten En del av meg eller Into Thin Air skal jeg begynne på Dakota rød av Lene Lauritsen Kjølner. Håper å få begynt på en bok til før uka er over. Da skal jeg i så fall begynne på NOS4A2 av Joe Hill. Stephen King er tross alt min favorittforfatter så det er flaut at jeg ikke har lest noen av bøkene til sønnen hans, Joe Hill ennå. Det er på tide.

4 kommentarer:

 1. Tror du får en flott leseuke! Jeg leser en bok som heter "A year of Marvellous Ways" og den er helt nydelig. Men det er litt mere avansert engelsk enn jeg er vant til, så jeg blir nok å bruke litt ekstra tid på den:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Det gjenstår å se;)
   Har hørt om boka du leser i nå, men ikke lest den selv. Jeg er vant til å lese engelske bøker for det har jeg gjort i flere år, men likevel tar det litt lenger tid enn når man leser norsk så jeg må bruke noen ekstra dager, men det gjør ikke noe:)

   Kos deg med boka og ha en fin leseuke videre:)

   Slett
 2. Jeg holder på med en antologi som heter Autumn Chtulu og Prosessen av Kafka denne uken. Prosessen er under to hundre sider så den går nok fort, men den andre vil jeg bruke litt tid på. Tror den er bedre å lese noen historier he rog der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å se deg her igjen. Lenge siden sist og beklager for sent svar fra meg:)

   Ser ut til at du er fullt opp med bøker du også. Jeg varierer mellom tynne og tykke bøker. Ja, takk, begge deler. Tykke bøker tar gjerne lengre tid, men det gjør ikke noe:)

   Kos deg med Autumn Chtulu og Prosessen. Spent på hva du mener om Prosessen for har dessverre ikke lest noe av Kafka. Men så hvor han bodde da jeg var på skoletur i Praha:)

   Slett