16. november 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

En liste for livet - Lori Nelson Spielman 
Barneloven - Ian McEwan

Antall leste sider i forrige uke:

578  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

Den største straffen - Robert Wilson (spenning, thriller/voksen)
Kledd naken - Agnes Lovise Matre (roman/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Natt til søndag ble jeg ferdig med En liste for livet av Lori Nelson Spielman, og begynte da så vidt etterpå å lese Kledd naken av Agnes Lovise Matre. 

Sent i går kveld leste jeg ut Barneloven av Ian McEwan og i morges begynte jeg på min nye stuelektyre som er: Den største straffen av Robert Wilson. Har aldri lest noe av denne forfatteren før, og å utforske forfatterskap jeg ikke har lest noe fra før, skremmer ikke meg.

Håper også at jeg rekker å begynne på en annen bok før uka er omme.

Og å nå 100 bøker i året i år ser ganske mørkt ut. Så langt har jeg bare lest 87 bøker. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om antall bøker jeg leser i året, men jeg er et konkurransemenneske og liker å utfordre meg selv. Jeg er en person som liker å overgå meg selv når jeg kan. Jeg kan ikke noe for det.

5 kommentarer:

 1. Anonym09:01

  Har lest "En liste for livet" og "Kledd naken" mens "Barneloven" og "Den største straffen" ligger på vent her. Jeg hadde planer om å lese 150 bøker i år, pr dags dato har jeg lest 120 og har ingen planer om å prøve å prøve å rekke 30 bøker til, det har jeg ikke sjanse til når det er mye annet som skal gjøres nå fremover mot jul. Men det er helt greit, neste år skal jeg ikke ha antall bøker som noen lesemål, man får lest det man får. Jeg tenker at det viktigste er at man koser seg med de bøkene man faktisk får lest, så er det ikke så nøye om man ikke rekker ett visst antall i løpet av året. Det virker som du har leselyst og det må jo være det viktigste. Spent på hva du syntes om "Kledd naken"

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)

   Ja, ikke alt går som planalgt. Men jeg har lesemål hvert år, i hvert fall har jeg hatt det i det siste fordi jeg har ingen annen struktur eller andre mål i livet. Så et mål er greit å ha, samme om man når det målet eller ikke. Å ha et mål, samme hva det er, er bedre enn ingenting:) Og ting kan komme i veien. Det må man bare regne med. Sånn er livet:)

   Ser ut som om vi har lest mye av det samme, og hvordan jeg liker Kledd naken røper jeg ikke ennå. Man må være litt hemmelighetsfull også, vet du:)

   Ha en fin mandag:)

   Slett
  2. * planlagt:)

   Slett
 2. Jeg har også lest "En liste for livet" og likte den veldig godt. Ser ikke ut til at jeg heller kommer til å nå lesemålet mitt som er 52 bøker i år. Har kommet til 42, tror jeg og det er nok litt vel optimistisk å håpe på at jeg skal klare 10 til... Ha en fin onsdag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anette, fint å se deg her igjen og beklager for sent svar fra meg:)
   Har vært hos foreldrene mine i noen dager og da er jeg ikke så mye online. Det er bare da jeg bruker nettbrettet mitt og det er ikke godt å skrive med:)

   En liste for livet var dessverre ikke min form for bok. Jeg leser damelitteratur av og til, men denne boka ble for overflatisk og forutisgbart, og da blir det fort tamt:;/
   Men godt at du likte den:)

   Selv om det ser mørkt ut til å nå 100 bøker i år, har jeg fremdeles ikke gitt opp. Jeg skal prøve til the bitter end:) Og om jeg ikke klarer det, så er det ikke første gang og feiler man så feiler man. Men skal prøve å nå målet selv om det foreløpig ser håpløst ut. Det er jo lov å prøve;)

   Håper du har hatt en fin torsdag så langt:)

   Slett