1. april 2014

Tror jeg må få tak i en større postkasse:)

Jeg er ikke i humør om dagen. Det hjelper ikke med sol og at det er våraktig ute nå for tiden. (Selv foretrekker jeg høsten og mørket. Det har jeg alltid gjort).

Jeg er ikke i humør nå om dagen (prøver bare å late som) fordi kombinasjonen av å være sykemeldt og samtidig arbeidsledig er ingen heldig eller ønsket kombinasjon. Jeg er grundig lei og har trødd hjemme i over åtte måneder og kjenner at tålmodigheten snart takker for seg, og samtidig må jeg bare holde ut. Pluss at jeg vet ikke når alt dette vil ende. Jeg føler meg som en hund i disse dager som sitter hjemme og venter på noe, men som ikke helt vet hva den riktig venter på. Vet det høres trist ut, men det er sånn situasjonen virker for meg. Jeg er bare drittlei av hele tilværelsen.

Bortsett fra bøker og kaffe så er alt annet i livet bare #&##%"#¤&%¤/%¤#¤!¤#"¤""#¤"¤#"§!!! (haha, kan ikke beskrive det på en "bedre" måte. Det er bøker, kaffe og bloggen som holder meg oppe. Alt annet vil jeg bare fortrenge så godt jeg kan.

I går gadd jeg ikke å hente posten (jeg vet, så patetisk), og det viste seg at jeg må nesten få tak i en større postkasse (eller hente posten litt oftere, sånn hver dag som alle andre), for i dag ventet hele tre bokpakker som satt fast i postkassen sammen med mye reklameblad, så det var bare så vidt jeg fikk opp alt innholdet fra postkasset for alt var skviset sammen, og det satt godt i veggene at det var vanskelig å få innholdet opp, men til slutt så gikk det.

Bøkene jeg fikk var disse:

Rød som blod - Salla Simukka (fra Gyldendal)
Mapuche - Caryl Férey (fra Aschehoug)
Himmlers kokk - Franz - Oliver Giesbert (fra Pax)

(Har lagt til link til sidene du kan finne mer informasjon om bøkene. Selv vil jeg ikke skrive så mye om dem før jeg har lest dem og skrevet anmeldelse).

Vil bare bruke dette innlegget til å takke alle forlag som har sendt bøker til meg i de siste årene og at jeg setter pris på det. Og selvfølgelig leser jeg alle bøker jeg får. Selv om jeg har mine favorittsjangre så har jeg de siste årene blitt flinkere til å utvide horisonten som leser og leser fra alle mulige sjangre. Og jeg har ikke tenkt å slutte med det. Så tusen takk.

Ville bare skrive et lite takkeinnlegg og dette gjelder også forlagene som ikke er nevnt i dette innlegget, men som også har sendt meg bøker i de siste årene:) Bokpakker er jo det beste og bøker er ikke noe jeg blir lei av.

Tok meg en bloggefri dag i går fordi jeg var ikke i humør til å skrive noe som helst, men skal ikke la det gå ut over bloggen mer.

PS: Dette er ingen aprilspøk - innlegg:)

6 kommentarer:

 1. Bokpakker er gøy! Jeg har nettopp bestilt Mapuche og håper den havner i min postkasse snart. Er spent på hva du synes om din neste bok (har du spist opp påskeegget?)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ingenting slår bokpakker. Det er tingen:)
   Har ikke spist opp påskeegget ennå, men mye av det er borte:)

   Slett
 2. Så heldig du er som får flotte bokpakker i posten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal ikke klage:) Skrev i bokbloggen i flere år før jeg begynte å motta bokpakker. Men bokpakker er hyggelig da:)

   Slett
 3. Herlig med bøker i postkassa. :) Mapuche fikk jeg også i dag, og den gleder jeg meg til å lese.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Det er det beste i verden:) Er spent på Mapuche jeg også og få vite hva andre lesere/bloggere mener om den etter hvert.

   Slett