7. mars 2014

Helgelektyre(35)

Denne uka har jeg lest bare en bok så langt.

Boka jeg leste ut tidligere denne uka er:


Før jeg brenner ned - Gaute Heivoll. 

Om en sann historie fra 1978 da Finsland, et sted utenfor Kristiansand ble tyrannisert av en pyroman. Det ene huset etter det andre brant i løpet av en kort periode og innbyggerne var redde for at pyromanen kanskje aldri ble tatt ... Hele anmeldelsen kan dere leser her.

Bøker som jeg skal konsentrere meg videre i helga er:

Elle melle - M.J. Arlidge
Til Jacobs forsvar - William Landay
Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård

Har som mål å bli ferdig med i hvert fall to av disse før helga er omme. Min kamp 6 må jeg bruke mer tid på siden den er på over tusen tider. Den leses i små doser og den kan få ta den tiden det tar. Men det gjør ikke noe siden jeg liker Min kamp -  serien så godt.

Så, jeg har tenkt å bli ferdig med Til Jacobs forsvar og Elle melle før helga er omme fordi de er "tynne" og overkommelige innenfor helgetiden.

Hva leser/skal du lese i helga?

God helg:)

2 kommentarer:

 1. Så bra at leselysten er tilbake! Jeg regner med at jeg blir ferdig med dokumentaren Skammens historie av Aas og Vestgården i kveld, deretter skal jeg lese Neverwhere av Gaiman.
  God helg, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Spent på hva du syns om Skammens historie. Ser det er flere som leser/har lest den og liker den godt. Er litt nysgjerrig på den jeg også. Og det er lenge siden jeg har lest noe av Neil Gaiman. Likte Kirkegårdsboken av ham veldig godt:) Ser ikke bort i fra at jeg kommer til å lese mer av ham jeg også:)

   Ja, det er godt at leselysten er tilbake nå som alt det andre i livet er apatisk:) Men, men, får trøste meg med bøkene. Det er i alle fall noe:) Bøker har jo vært med meg hele livet og svikter aldri haha:)

   God helg til deg også, Silje:)

   Slett