20. desember 2013

Helgelektyre(24)

Kommer ikke til å skrive så mye om bøkene jeg leser denne helga fordi jeg har nevnt dem så ofte før. Håper i det minste å bli ferdig med denne i løpet av helga siden jeg ikke har mange sidene igjen:

Gi meg en scene! Norsk blogghistorie! - Kristian A. Bjørkelo

Har som håp å bli ferdig med den i løpet av fredagen og få til en anmeldelse på lørdag.

Frimurernes hemmeligheter: Fortalt fra innsiden - Roger Karsten Aase

Denne begynte jeg på den 28 november og vanligvis bruker jeg ikke lang tid på å lese ut en bok, men denne sliter jeg virkelig med, men jeg skal lese den ferdig uansett. Blir bare fort lei av den for jeg har skjønt at frimureri ikke består av annet enn ritualer. Ikke så spennende som jeg først trodde, men skal bli ferdig med denne boka uansett hvor lang tid det tar meg.

 Arven - Alyson Noël

Hvis jeg blir ferdig med Gi meg en scene! i løpet av fredagen, skal jeg endelig begynne på Arven av Alyson Noël. Det skal da bli godt å begynne med en annen bok når jeg er ferdig med en av disse jeg leser i nå.

Har du lest noen av disse bøkene og hva skal/leser dere i helga?
God helg:)

2 kommentarer:

 1. Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men holder på med "En mann ved navn Ove". Den er veldig morsom, men selv om den ikke er tykk, tar den tid å lese. Mye bok for pengene med andre ord. Hører også på Beskytteren av Harlan Coben, en ungdomsbok som foreløpig fenger også gamle meg :) Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har hørt mye om boka En mann ved navn Ove. Den skal visstnok være i samme kategori som Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant som jeg leste tidligere i år. Var ikke min type humor og tror kanskje ikke En mann ved navn Ove er det heller? Hvem vet? Jeg er litt skeptisk til humorbøker, men kos deg og jeg venter spent med å få lese hva du mener om boka:)

   Harlan Coben er det lenge siden jeg har lest noe av. Jeg har lest mange av thrillerne hans for voksne. Anbefales! Har som mål til neste åår å lese flere av hans bøker igjen etter at jeg tok en pause:)

   Kos deg med lesing og ha en fin helg du også:)

   Slett