Hobbybøker

29. juli 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, Home Before Dark av Riley Sager, The Devil Takes You Home av Gabino Iglesias, The Guide av Peter Heller, A Time to Kill av Kate Summerscale og A Time to Kill av John Grisham, er fra egen boksamling

 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

The Devil Takes You Home - Gabino Iglesias

Antall sider lest:

483 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Guide - Peter Heller

Bøker som leses nå:

📖Home Before Dark - Riley Sager
📖de der - Joyce Carol Oates
📖A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Mørkefall - Sven G. Simonsen
⃞  The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale

Det ble bare en bok ferdiglest i forrige uke også. Mange av bøkene jeg leser i er sværinger, og lesingen har gått noe trått.👿👵

Onsdag leste jeg ut The Devil Takes You Home av Gabino Iglesias, som er en horror jeg ikke likte i det hele tatt. Likte konseptet som var noe annerledes, men ikke skrivemåten. Det hjalp heller ikke med setninger og hele avsnitt på spansk. Syntes det var mer dramathriller enn horror, fordi det var altfor få horrorelementer til å kalle det ordentlig horror.

I forrige uke begynte jeg å lese Home Before Dark av Riley Sager, som er en blanding av horror og thriller, og det er min femte bok av ham. Har ikke likt alle bøkene hans, men de fleste. Usikker på denne da jeg ikke har kommet langt, men den er interessant. Selv om jeg ikke liker alt av hjemsøkte hus, er det et fascinerende tema.

Om natta leser jeg fremdeles de der av Joyce Carol Oates, og vil ta en stund før jeg er ferdig siden det er en murstein. Men er vant til mursteiner, så det gjør meg ikke noe. Er ikke helt begeistret, for er ikke så glad i generasjonsromaner. Det er mer karakterdrevet enn en plotdrevet bok.

Jeg har også kommet et stykke i A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi som også er en murstein, og leser tregere på engelsk. Men kjeder meg ikke så langt. Litt lei av barn som opptrer som litt voksnere enn de er, men prøver å ikke irritere meg for mye over det. Handlingen er interessant så langt, selv om telepati er mer fascinerende enn skremmende.

I forrige uke leste jeg ikke videre i A Time to Kill av John Grisham for prøver å bli ferdig med noen bøker før juli er over, og skal ta fatt i ham igjen i august. Det er fjorten dager siden jeg leste i boka, så har ikke vært noen lang pause heller, og jeg har likt handlingen i boka så langt, selv om det er svært dystert.

De neste bøkene på leselista, er: Mørkefall av Sven G. Simonsen, og The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. En krim og en horror. Mørkefall er tredje bok i Liv Eriksson serien, og The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale blir min første bok av henne.

Siden det nærmer seg august, begynner Halloween/Spooky Season for min del. Den varer fra august til januar, og da blir det ekstra mye horror. Leser det jo året rundt, men prøver å få med meg ekstra horror de siste månedene av året.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar