Hobbybøker

1. september 2023

Helgelektyre(606)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Middag med en morder av Lisa Scottoline,. Camp Sylvania av Julie Murhpy, Red Dragon av Thomas Harris Rooms of Wonder og Magiske eventyr av Johanna Basford og Colourmorphia av Kerby Rosanes , er fra egen boksamling
 


 
Vokterne - John Grisham

Middag med en morder - Lisa Scottoline (Jeg har en annen utgave)

Øya - Sarah Pearse


Natt til mandag hørte jeg ferdig denne:


 
Camp Sylvania - Julie Murphy
 
Camp Sylvania av Julie Murphy. Horror for ungdom utgitt i 2023.

Maggie og bestevenninnen hennes, gleder seg til camp i sommer. De har søkt på Camp Rising Star. Problemet er at der er det venteliste på flere år, og nå er det deres tur. Skuffelsen blir stor da hun kommer hjem, og finner ut at foreldrene hennes har forandret på sommerplanene. Hun får vite at hun ikke skal reise til Camp Rising Star, men til Camp Sylvania og et trekkplaster er en influenser som setter fokus på helse og velvære. Foreldrene sender henne dit for at hun skal gå ned i vekt. Under oppholdet blir Maggie satt på mange prøvelser. Selv om sommeren ikke ble som hun hadde tenkt, får hun seg noen gode venner. Maten de får servert er stort sett rød og det rareste er at de må gi blod. Da noen forsvinner, begynner Maggie og vennene hennes å gjøre en liten undersøkelse. Snart finner de mulig mørke hemmeligheter på dette merkelige stedet. Denne hørte jeg som nevnt på lydbok.
 

Natt til onsdag leste jeg ut denne:

 
Red Dragon - Thomas Harris

Red Dragon av Thomas Harris. Krim utgitt i 1981.

Den første boka om Hannibal Lecter, men han har ikke en stor rolle i denne. Det spørs litt hvordan man ser på det. En seriemorder har slaktet to familier. Media kaller ham Tooth Fairy, men han selv kaller seg Red Dragon. Will Graham har pensjonert seg veldig tidlig på grunn av en hendelse, men nå er han tilbake for å stoppe seriemorderen før han rekker å ta flere ofre. For å skjønne Red Dragon, er han nødt til å få hjelp av Lecter.


I helga skal jeg lese videre i disse:
 

Vokterne av John Grisham. Juridisk thriller utgitt på norsk i 2022.
Kan ikke si så mye om denne da jeg har bare lest tjuefem sider, og er derfor ikke kjent med handlingen ennå. Men jeg liker fortellerstemmen og hovedkarakteren så langt.
 

Middag med en morder av Lisa Scottoline. Thriller utgitt på norsk i 2019.
En del av en serie, men som fint kan leses frittstående. Den er om Mary DiNunzio som er enke og hun sørger fremdeles over sin ektemann. Derfor drukner hun seg i jobb, noe som gjør hennes nærmeste og kollegaene bekymret for henne. De prøver å få henne til å bli mer sosial og sende henne på dater. Selv foretrekker hun å være på jobb fra morgen til kveld. Mary er opphengt i en dødsbo sak. En som heter Amadeo Brandolini skal ha tatt selvmord for mange år siden, men jo mer hun graver i saken, dukker det opp stadig nye ting. Samtidig er hun noe småparanoid da noen de kjenner fra før, ringer kontoret med trusler. Skal de ta truslene alvorlig?
 

Øya av Sarah Pearse. Krim utgitt på norsk i 2023.
Andre bok om Elin Warner. Elin Warner er sendt til en et luksushotell på en øy fordi en død kvinne blir funnet nedenfor en klippe hvor man kan gjøre yogaøvelser. Var det en ulykke eller ligger det noe mer bak? Nok en gang ligger handlinen isolert til. Øya er hardt rammet på grunn av en tidligere seriemorder, og mange mener det hersker en forbannelse der. Man blir kjent med en vennegjeng som drar dit for litt kvalitetstid, men det viser seg at noen av dem bærer på noen hemmeligheter. Det kan gi sur stemning. Elin gjør et funn som gjør henne nervøs.
 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 

 
 
Motivet er fra denne boka:
 
 
Magiske eventyr - Johanna Basford
 

 

 Motivene er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
God helg.
 
Ukas låt: The Fighter - Keith Urban ft. Carrie Underwood

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar