26. desember 2011

En helt ny verden for meg and I like it!

Jeg var så heldig å få iPad2 i julegave, og jeg har aldri før brukt en slik dings før, men det var overraskende nok lett å bruke det. Veldig brukervennlig kan man si. Jeg ble hoppende glad for jeg har alltid ønsket meg et lesebrett, og med iBook applikasjonen kan man lett laste ned digitale bøker. Det er en stilig applikasjon som jeg har forelsket meg i for når man blar i sidene dras sidene over på lik måte som i virkeligheten. Det er en stilig effekt! Så i bokhylla på biblioteket i iBooks har jeg nå 21 bøker som jeg gleder meg til å kose meg med. Det var lett å laste ned både applikasjonen og bøkene på egenhånd.

Grunnen til at jeg har ønsket meg en dings som jeg kan bruke som nettbrett er fordi:

1. Jeg har nesten ikke lenger plass i bokhyllene mine

2. Jeg får lest en god del gratise klassikere som jeg alltid har hatt lyst til å lese.

3. Lettere å lese mursteiner.

4. En fin veksling mellom papirutgaver og digitale bøker. Ja takk, begge deler!

Jeg kommer altså ikke til å svikte papirutgaven selv om jeg har nå gått litt over til digitale bøker. Jeg liker sjarmen i begge deler.

Istedet for at jeg viser grumse bilder med min gamle mobiltelefon velger jeg heller å dele en youtube video for å vise hvor fantastisk iBooks applikasjonen er. Det er lett for å bli avhengig!

 

God jul! Håper ikke alle er strømløse etter Dagmars visitt...

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ipad, Ina. Jeg gleder meg til å høre hvordan den er å lese på. Selv har jeg Kindle, og liker den veldig godt:-). (Men på en ipad så kan du jo gjøre andre ting også.) God romjul!

    SvarSlett
  2. rufsetufsa03:54

    Tusen takk for det, Silje :) Gleder meg til å utforske applikasjonen nærmere, men først må jeg lese ut noen andre bøker ;) Jeg var egentlig på utkikk etter et rent lesebrett, men etter mange undersøkelser så var det visst vanskelig å finne, men jeg er veldig fornøyd med min iPad. Ingen tvil om det :) Det er en ny god venn av meg ;)

    SvarSlett