2. september 2009

Hvem er denne karen?

Kjøpte meg dette søte bokmerket. Et motiv av Knerten. Har rotet bort de fleste bokmerkene mine. Skjønner ikke hvor de blir av og nå er jeg lei av å bruke kvitteringer, lapper som jeg river fra notatblokker og sjokoladepapir som bokmerke. Så da jeg så denne måtte jeg bare ha den. Den er så søt og nå har jeg et ordentlig bokmerke. Jeg hater å brette hjørnet på en side i boka (pocketbøker) for da blir det så stygt. Innbundne bøker trenger jo ikke bokmerker. Og hvem liker vel ikke Knerten?


Har lest boka med lillebror og Knerten. Er ikke så veldig glad i barnefilmer selv, men noen må man jo bare se. Denne skal jeg få med meg, men jeg kommer til å  vente til den kommer på dvd. Synd at forfatteren selv Anne - Cath Vestly ikke får med seg filmversjonen siden hun døde i fjor (tror det var i fjor, var det ikke:) Det ville ha vært artig for henne å få det med seg siden det var hun som skapte Knerten. 
Jaja, mer har jeg ikke å si i dette innlegget. Skal slappe av med en film og litt kaffe. Så er kvelden over før man aner det.Tiden går så fort. Sånn er det bare.

2 kommentarer:

 1. May-Britt21:41

  så på tv her en gang at de lager knerten film=)
  hs en god kveld=)[img]http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F3.gif[/img]

  SvarSlett
 2. lesereseren21:58

  God kveld Til deg også. 
  Jeg så det jeg også. Må si det så festlig ut:)

  SvarSlett