7. desember 2008

Mektig lei av spamming

Er det flere som opplever å få opptil flere kommentarer av en viss pyse som kaller seg Anonym og som legger ut de samme kommentarene om og om igjen, en beskjed som ser ut som kinesiske/japanske tegn? Det er så forbanna irriterende. Jeg prøver å drive en seriøs blogg, men som alltid da, er det alltid noen som prøver å ødelegge enten ved å slenge dritt eller spamming. Da er det litt kjedelig å drive blogg, men jeg har ikke tenkt å slutte av den grunn. Men nevner bare at det er så forbanna unødvendig og etter dette innlegget kommer jeg helt sikkert til å bli nedlesset av enda mer spamming og det driter jeg også i. Skulle bare ønske at folk hadde bedre ting å gjøre av og til. "Fornuftige" ting. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at jeg lurer på om det er flere sm har fått denne kommentaren som jeg kommer til å lime inn under, eller om det er bare jeg som plages med dette? La meg få vite og takker tiden for svar. Her er kommentaren som er en gjenganger på min blogg.


4 kommentarer:

 1. Teia19:56

  Har vel opplevd det èn og Har vel opplevd det èn og annen gang..
  Hadde man enda kunnet forstå ett kvidder av det, men det er jo komplett umulig:)

  SvarSlett
 2. lesereseren20:41

  snakker om sola så dukket snakker om sola så dukket den opp igjen gitt....

  SvarSlett
 3. mirapisani22:52

  Ja vedkommede har fritidsproblemer. Og ikke minst en kraftig bulk i hue. Fra innsiden.
  Det dukker opp rett som det er. Har notert meg når, og hva og hvem som dukker opp på bloggen rundt samme momang som denne driver på.
  Mira

  SvarSlett
 4. LilleFluff22:51

  Fra hva jeg kan forstå er Fra hva jeg kan forstå er det bare masse fraser av forskjellig kinesisk pervoprat, med ord som "pornofilm" etc. Spamboter er vel noe av det mest plagsomme på internett...

  SvarSlett